Jouw digitale werkplek in 5 stappen.*

*Doorloop de volledige track of stap in waar je wilt.

1

'. Stap 1: verkenning

Kennismaking met je huidige werkplek en gebruikers.

We leren je bedrijf, huidige werkplek en de gebruikers ervan kennen. We vergaren inzicht in wat vandaag werkt en wat niet, en wie jouw gebruikersgroepen zijn. Benieuwd hoe digitaal jouw huidige digitale werkplek is? Doorloop de vragen in onze Werkplek Checker, ontdek je score en ontvang advies op basis van je antwoorden.

Werkplek Checker
2

'. Stap 2: workshop

Workshop(s) met relevante user group(s).

Na een verkenningsgesprek kennen we de algemene richting die je uit wilt met de modernisering van je digitale werkplek. Echter, om een technisch advies te kunnen geven, moeten we de noden van alle gebruikersgroepen in kaart brengen. Dit doen we tijdens een workshop op maat van je bedrijf, exclusief voor je team.

Ontdek alle eVriworkshops
3

'. Stap 3: ontwerp

Technische analyse en ontwerp van je digitale werkplek.

De outcome van de workshop verwerken we in een uitgebreide analyse, aangevuld met de technische vereisten die nodig zijn om je digitale werkplek te implementeren. Deze analyse vormt de basis voor de technische opzet en het ontwerp van de werkplek.

4

'. Stap 4: uitvoering

Implementatie van het ontwerp.

Met het ontwerp van je digitale werkplek op punt, starten onze experten met de technische implementatie ervan. In deze fase van het traject schakelen we over in projectmodus en zal onze projectmanager alles in goede banen leiden.

5

'. Stap 5: nazorg

Ondersteuning en opvolging na de implementatie.

Wanneer je nieuwe, digitale werkplek geïmplementeerd en up-and-running is, kan je ook voor de nazorg op ons rekenen. Dit kan in de vorm van managed services, denk maar aan real-time monitoring van je werkplek of 24/7 support, of een periodieke evaluatie van de daadwerkelijke invulling van je noden en bijkomende optimalisaties.

Samenwerken met ons?

Maak een afspraak, we luisteren graag naar je vraag!

Contacteer ons

eVriWorkshops

Onze workshops zijn exclusief voor jouw team en op maat van je organisatie. Je kan kiezen tussen een algemene werkplekanalyse of workshops geënt op een concrete dienst.

Paperless office workshop door Olinko

Ontdek meer

Cyber security awareness workshop door Olinko

Ontdek meer

Microsoft 365 – inspiratiesessie

Ontdek meer

Workspace security workshop

Ontdek meer

Hybrid Workspace Management Workshop

Ontdek meer

AVD Ready Assessment

Ontdek meer

Azure Governance Workshop

Een uitgewerkt governance model is een must om het overzicht in je cloudomgeving te bewaren. Deze workshop schept inzicht in de oplossingen voor jouw organisatie.

Ontdek meer

Cloud Application Development

In de tweedaagse Workshop Cloud Application Development maken we ontwikkelaars wegwijs in de cloud development mogelijkheden van Microsoft Azure.

Ontdek meer

Communication & Collaboration

In een tweedaagse workshop onderzoeken we de digitale tools en de juiste opzet om een kwalitatieve communication en collaboration strategie te creëren.

Ontdek meer

Cybersecurity Assessment by Orlox

Een workshop die je Microsoft Secure Score onder de loep neemt en de logische next steps voor jouw bedrijf formuleert.

Ontdek meer

Azure Matchmaker Days

Een tweedaagse workshop die je wegwijs maakt in de mogelijkheden en voordelen van Microsoft Azure op maat van jouw organisatie.

Ontdek meer

Modern Workspace Management

Ontdek hoe je jouw digitale werkplek beheert tijdens de workshop Modern Workspace Management. De workshop is exclusief en op maat van je organisatie.

Ontdek meer

Mijn werkplekadvies

Verbind met deze workshop je gebruikers met je organisatorische visie en leg de weg open voor een productieve en gebruiksvriendelijke werkplek.

Ontdek meer

Modern Identity Management

Een workshop waarin je ontdekt hoe een hybride of cloud-only oplossing jouw organisatie vooruithelpt bij de constructie en bescherming van een solide identity strategie.

Ontdek meer