Blogbericht

eVri Inspires – Webinar – Je pc park beheren met Intune, SCCM of eerder Co management?

Wanneer

Dinsdag 7 December van 10.00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Schrijf je hier in

Ga jij er ook vanuit dat Configuration Manager alleen gebruikt wordt voor devices on premise? Gebruik je daarnaast een aparte “mobile device management” oplossing?

En wat met een Windows Laptop die sinds Corona meer “thuis” dan op de werkvloer aanwezig was?  Ga je die via VPN beheren?  Hoe veilig / compliant is die laptop als die zich met het bedrijfsnetwerk verbindt?

Endpoint Manager is de Modern Device Management cloudoplossing van Microsoft. Deze oplossing maakt het mogelijk om Windows, iOS, Android & macOS devices te beheren, vanaf eender waar. Het kan gebruikt worden om apparaat en gebruikersinstellingen te beheren, waaronder maar niet beperkt tot: beveiligingsinstellingen, power instellingen, updates, Wi-Fi profielen, VPN instellingen en veel meer.

Endpoint Manager draagt ook zijn steentje bij in het bewaken van de beveiliging van devices en de digitale werkplek door gebruik te maken van onder andere compliance policies, Bitlocker encryptie, en automatic enrollment in Microsoft Defender for Endpoint.


Tommy Geusens - Modern Endpoint Management Architect / Team Lead

Tommy is 3 jaar actief binnen de Cronos Groep met plus minus 5 jaar ervaring als IT Consultant. Als Support Engineer heeft Tommy projecten uitgevoerd met betrekking tot Active Directory, Remote Desktop Services, Office 365, etc. De laatste twee jaren heeft hij zijn focus verlegd naar de Moderne Werkplek. De tool Microsoft Endpoint Manager (Intune) heeft dan ook geen geheimen meer voor Tommy. Vandaag helpt hij de klanten deze tool te integreren in hun werkplek, zodat gebruikers sneller van start kunnen gaan met hun werkmateriaal en op een veilige en flexibele wijze kunnen werken.

Schrijf je hier in