Blogbericht

eVri inspires – Webinar – Azure AD – een moderne manier om je identities te beheren

Wanneer

Dinsdag 9 november van 11:00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Agenda
  • Waarom moet je extra security toepassen op je identities?
  • Welke quick wins implementeer je best zo snel mogelijk?
  • Hoe kan eVri
  • organisaties helpen?

  • Q&A

Schrijf je hier in

Beveiligen en beheren van machtigingen tot applicaties, data en resources in je IT landschap is een kritisch aspect waar voldoende aandacht aan gespendeerd moet worden. Het is maar één voorbeeld van het beveiligen van jouw bedrijfskritische data.

Voor een eindgebruiker is het belangrijk dat hun productiviteit een boost krijgt en dat ze dit kunnen doen in een beveiligde omgeving.
Als IT administrator wil je ervoor zorgen dat een eindgebruiker (zowel eigen werknemers als externe partners) enkel de correcte toegang krijgt op devices die jij toelaat, zowel onsite als remote. Zonder teveel administratieve rompslomp te creëren voor diezelfde eindgebruikers.

Microsoft Azure Active Directory kan gebruikt worden om deze doelstellingen te halen. Het is een oplossing waarmee je gebruikers, groepen, devices en applicaties kan beheren met het eventuele gebruik van de nodige security add-ons (Single sign-on, Multi-Factor Authentication, Self-Service Password Reset, Identity Protection, passwordless authentication, …)
Door deze security add-ons te combineren met Azure Active Directory kan je je eindgebruikers een moderne, beveiligde omgeving aanbieden.

Tijdens deze sessie willen we de best practices tonen en de concepten van de verschillende security add-ons in detail bespreken hoe dit in je eigen IT landschap geïntegreerd kan worden.


Olivier De Jans - Modern workplace security architect & managing partner at Orlox

Olivier is vier jaar actief in de Cronos groep en met meer dan acht jaar ervaring. Als IT-consultant in allerlei technische projecten van Microsoft Exchange tot Microsoft Information Protection tracht hij elke eindklant bij te brengen dat identity en security hand in hand samen moeten gaan. Enerzijds is het altijd zijn doelstelling om de klant te helpen met het tot een goed einde brengen van een project. Anderzijds probeert hij altijd in de mate van het mogelijke de security posture te verbeteren.

Schrijf je hier in