Blogbericht

eVri Inspires – Webinar – De winst van hybride werken: de ideale mix tussen mens en technologie

Wanneer

Dinsdag 5 oktober van 11:00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Agenda
  • Hybride werken hoe komen we erbij? 
  • Is dit eigenlijk een verandering? 
  • Waar moeten we op letten in de begeleiding van mensen?
  • Welke verwachtingen worden er gesteld aan hybride leiderschap?

 

De afgelopen maanden werd onze kijk op flexibel werken sterk beïnvloed. Waar we vroeger al vertrouwd waren met begrippen als thuiswerk en flexibel werken, werden we de afgelopen jaren sterk uitgedaagd om nog creatiever om te gaan met verschillende werkvormen.

Op afstand werken spande de kroon: niet omdat het kon, maar omdat het moest. Door de snelle verplichte veranderingen, was er vaak onvoldoende tijd en ruimte om ook rekening te houden met de menselijke aspecten. Nu we weer meer vrijheden krijgen, is het tijd om als organisatie na te denken over hoe het nieuwe werken vorm te geven en hoe mensen hierin te begeleiden.  Hybride werken komt hierin steeds vaker naar boven als de keuze voor de toekomst.

Technologie speelt hierin uiteraard een belangrijke rol, maar staat niet alleen. De kracht van succesvol hybride werken zit in het op een juiste manier combineren van technologie als hefboom met het begeleiden van medewerkers naar nieuwe vormen van (samen)werken.

Mineke begeleidt met haar team organisaties in verandering.  Aan verandering ontkomen we niet en de snelheid waarmee veranderingen op ons afkomen lijkt alsmaar toe te nemen.  Wanneer deze veranderingen ook een impact hebben op of een ander gedrag vragen van mensen, hebben we er alle baat bij ze daarin te begeleiden.  Hybride werken is zo’n verandering waar veel organisaties vandaag mee aan de slag willen.[/caption]

Shana heeft als HR-expert in competentie- en talentmanagement jaren ervaring in het werken met met mensen rond hun competenties en talenten. Ieder individu is uniek, ook wat betreft noden en wensen in veranderingen en hybride werken. Het in kaart brengen van deze noden en wensen is van cruciaal belang om hybride werken te doen slagen in de organisatie.