Blogbericht

eVri Inspires – Webinar – Moderne applicaties bouwen binnen M365

Wanneer

Vrijdag 17 december van 11.00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

 

 

De juiste tools en applicaties kunnen ervoor zorgen dat werknemers het meeste halen uit hun tijd en optimaal hun vaardigheden kunnen benutten. Zeker in deze tijden waar remote-work normaal is geworden. Maar de hele dag schakelen tussen applicaties kan de focus breken en productiviteit verminderen. Hoe kan je een werkervaring creëren die werknemers helpt zich te concentreren op wat belangrijk is?

Het creëren van de juiste applicaties en tools kost tijd en kennis. Daarom heeft Microsoft binnen Microsoft 365 een oplossing bedacht. Dankzij het Power Platform kunnen werknemers zelf op een makkelijkere manier de tools en applicaties maken die ze willen gebruiken.

De kracht van het Power Platform zit in het feit dat alles met elkaar verbonden kan worden: Office 365, Dynamics 365, Azure, …

Het Power Platform is een offering bestaande uit verschillende onderdelen, je hebt de Power Apps die toelaten dat werknemers zelf, zonder inwikkelervaring, applicaties maken. Dit wordt verder aangevuld met Power Automate waarbij iedereen processen kan automatiseren. Met het Power Platform kan je alles binnen Microsoft 365 met elkaar verbinden om zo een oplossing te vinden voor uitdagingen binnen jouw bedrijf.

Het Power Platform kan natuurlijk niet alles oplossen. Sommige processen/applicaties moeten geschreven worden door professionele ontwikkelaars. Of zijn er externe databronnen waarmee er standaard niet kan mee verbonden worden.

In deze sessie introduceren we het concept van “Fusion Development”. Met Fusion Development kan je bedrijf sneller en betere applicaties bouwen door professionele ontwikkelaars samen te brengen met “burger- of low-code-ontwikkelaars”. Zo wordt het een en/en verhaal door de voordelen van beide werelden te combineren.

En wie beter kan dit brengen dan het eigen 2commit fusion team met Tom & Mathias.

Mathias Gijsels - Power Platform Developer

Mathias een creatieve multitasker die samen met de klanten op zoek wil gaan naar snelle quick wins en automatisatie van processen via het M365 platform.

Tom Eeraerts - Technical Team Lead
Tom is een Software Architect met focus op Microsoft Azure en .NET development. Hij is actief bij klanten om hen te helpen met het ontwikkelen van duurzame applicaties. Tevens is hij een Microsoft Certified Trainer en deelt hij graag zijn kennis met andere mensen.

Download de slides van dit webinar