Blogbericht

eVri inspires – Webinar – Workspace management! Welke technologie past bij jouw gebruikers?

Wanneer

Dinsdag 23 november van 11:00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Agenda
  • Waar lopen IT afdelingen & eindgebruikers vandaag tegenaan?
  • Hoe kom je tot de beste oplossing voor je gebruikers?
  • Hoe hou je het beheersbaar?
  • Q&A

Vele IT afdelingen hebben in het verleden een strategische keuze gemaakt om hun IT werkplek te beheren. Dit was gebaseerd op een Virtuele Desktop oplossing zoals Citrix, VMware View, Awingu,… of een oplossing om fysieke pc’s en laptops te beheren zoals Configuration Manager of Landesk.

Ondertussen kennen de IT diensten extra uitdagingen met mobiele toestellen: remote werken van thuis of co-working spaces, cloud native apps, collaboration tools en in hun kielzog de nieuwe cloud based endpoint management producten zoals Intune. Ook Microsoft brengt zeer interessante Cloud Based Virtualisatie oplossingen met Microsoft Azure Virtual Desktops, alsook met hun nieuwste telg Windows 365.

Ben jij verantwoordelijk voor het beheer van een IT park en zie je door de bomen het bos niet meer? Onze eVri collega, Lieven Van de Walle, maakt je tijdens deze sessie graag wegwijs in de verschillende mogelijkheden die bij je eindgebruikers passen!

 

 

Lieven is gepassioneerd door het verbeteren van de manier waarop mensen werken. Als managing partner van eVri helpt hij bedrijven om werknemers te verlossen van hun bureaus en apparaten met innovatieve oplossingen voor de werkplek van morgen, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of prestaties.