Blogbericht

eVri Inspires – Webinar – Welke security features van M365 kan ik inzetten in mijn organisatie

Wanneer

Dinsdag 16 november van 10:00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Agenda
  • Microsoft Intune
  • Conditional access
  • Hoe combineer je beide features zodat je als bedrijf je data veilig beschikbaar maakt?
  • Q&A

 

 

Device beheer en security, gaat dit hand in hand? Hoe pak je dit aan?

Tegenwoordig zijn er allerlei apparaten in omloop, gaande van corporate Windows toestellen tot persoonlijke smartphones. Gebruikers kunnen dus vanaf allerlei soorten apparaten bedrijfsdata raadplegen. Maar hoe zorg je ervoor dat dit op een veilige manier kan gebeuren?

Microsoft voorziet aardig wat oplossingen om dit vraagstuk te beantwoorden in hun Microsoft 365-offerings. Aan de hand van Microsoft Endpoint Manager kunnen computers, tablets en smartphones – zowel bedrijfs- als persoonlijke toestellen – beheerd worden. De security van deze toestellen kan aangeschroefd worden met technologieën zoals Security Baselines, App Protection Policies, Bitlocker, Windows Hello. In combinatie met Azure functionaliteiten zoals Conditional Access kan vervolgens bepaald worden dat enkel apparaten die conform zijn aan de security vereisten toegang krijgen tot bedrijfsbronnen.

Hoe kunnen we deze opties combineren zodat een gebruiker vanaf dag 1 beschikt over een toestel dat toch voorzien is van de noodzakelijke beveiliging zonder hem of haar voor de voeten te lopen?

In deze webinar delen we je onze inzichten en adviezen op basis van onze uitgebreide ervaring omtrent dit topic.


Tommy Geusens - Modern Endpoint Management Architect / Team Lead

Tommy is 3 jaar actief binnen de Cronos Groep met plus minus 5 jaar ervaring als IT Consultant. Als Support Engineer heeft Tommy projecten uitgevoerd met betrekking tot Active Directory, Remote Desktop Services, Office 365, etc. De laatste twee jaren heeft hij zijn focus verlegd naar de Moderne Werkplek. De tool Microsoft Endpoint Manager (Intune) heeft dan ook geen geheimen meer voor Tommy. Vandaag helpt hij de klanten deze tool te integreren in hun werkplek, zodat gebruikers sneller van start kunnen gaan met hun werkmateriaal en op een veilige en flexibele wijze kunnen werken.


Olivier De Jans - Modern workplace security architect & managing partner at Orlox

Olivier is vier jaar actief in de Cronos groep en met meer dan acht jaar ervaring. Als IT-consultant in allerlei technische projecten van Microsoft Exchange tot Microsoft Information Protection tracht hij elke eindklant bij te brengen dat identity en security hand in hand samen moeten gaan. Enerzijds is het altijd zijn doelstelling om de klant te helpen met het tot een goed einde brengen van een project. Anderzijds probeert hij altijd in de mate van het mogelijke de security posture te verbeteren.