eVri Werkplek Checker

Hoe digitaal is jouw huidige digitale werkplek?

Doorloop de vragen in onze Werkplek Checker, ontdek je score en ontvang advies op basis van jouw antwoorden!

De score die de Werkplek Checker genereert, is gebaseerd op een bevraging die opgesteld werd door eVrispecialisten en alle facetten van de digitale werkplek omvat. Het geeft een globaal beeld van hoe digitaal je werkplek vandaag is. Op basis van je antwoorden geven we gericht advies rond de mogelijkheden om je digitale werkplek te verbeteren of optimaliseren.

Doorloop nu de Werkplek Checker

Wacht niet langer, en ontdek in enkele klikken je Werkplek-score!

De bevraging is niet anoniem. Om je score en advies te ontvangen, vragen we om je gegevens achter te laten. Enkel zo kunnen we je antwoorden koppelen aan je persoon en gericht advies geven. Dit betekent echter niet dat we jouw gegevens misbruiken voor ongewenste reclame. Enkel bij wederzijdse interesse en jouw toestemming om je gegevens te verwerken, houden we contact. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens? Lees onze privacyverklaring.

 

Wat na de Werkplek Checker?
Een eVriworkshop natuurlijk!

Je kent je Werkplek-score, ontving reeds een eerste advies en kent de richting die je uit wilt met je digitale werkplek? Dan is het tijd voor een eVriworkshop! Kies voor een workshop die focust op een concreet topic of zoom uit en ga voor een complete werkplekanalyse. Ontdek hieronder alle eVriworkshops.

Paperless office workshop door Olinko

Ontdek meer

Cyber security awareness workshop door Olinko

Ontdek meer

Microsoft 365 – inspiratiesessie

Ontdek meer

Workspace security workshop

Ontdek meer

Hybrid Workspace Management Workshop

Ontdek meer

AVD Ready Assessment

Ontdek meer

Azure Governance Workshop

Een uitgewerkt governance model is een must om het overzicht in je cloudomgeving te bewaren. Deze workshop schept inzicht in de oplossingen voor jouw organisatie.

Ontdek meer

Cloud Application Development

In de tweedaagse Workshop Cloud Application Development maken we ontwikkelaars wegwijs in de cloud development mogelijkheden van Microsoft Azure.

Ontdek meer

Communication & Collaboration

In een tweedaagse workshop onderzoeken we de digitale tools en de juiste opzet om een kwalitatieve communication en collaboration strategie te creëren.

Ontdek meer

Cybersecurity Assessment by Orlox

Een workshop die je Microsoft Secure Score onder de loep neemt en de logische next steps voor jouw bedrijf formuleert.

Ontdek meer

Azure Matchmaker Days

Een tweedaagse workshop die je wegwijs maakt in de mogelijkheden en voordelen van Microsoft Azure op maat van jouw organisatie.

Ontdek meer

Modern Workspace Management

Ontdek hoe je jouw digitale werkplek beheert tijdens de workshop Modern Workspace Management. De workshop is exclusief en op maat van je organisatie.

Ontdek meer

Mijn werkplekadvies

Verbind met deze workshop je gebruikers met je organisatorische visie en leg de weg open voor een productieve en gebruiksvriendelijke werkplek.

Ontdek meer

Modern Identity Management

Een workshop waarin je ontdekt hoe een hybride of cloud-only oplossing jouw organisatie vooruithelpt bij de constructie en bescherming van een solide identity strategie.

Ontdek meer