eVriworkshop

Cybersecurity Assessment by Orlox

Omschrijving

Ransomware die door mensen wordt aangestuurd en gegevenslekken door interne bedreigingen behoren tot de meest voorkomende beveiligingsrisico’s waarmee organisaties te maken hebben. Het merendeel van deze aanvallen, meer dan 98%, kan worden voorkomen door eenvoudige processen en beveiligingsmaatregelen toe te passen. Is jouw organisatie goed op de hoogte van de beleidsregels en activiteiten die kunnen helpen bij het versterken van jullie positie op het gebied van cybersecurity?

Verbeter jouw security awareness aan de hand van onze Cybersecurity Assessment.

In de complexe wereld van hedendaagse beveiliging worden organisaties geconfronteerd met bedreigingen uit diverse hoeken. Samenwerking met stakeholders, zowel intern als extern, is essentieel om te voldoen aan uiteenlopende branchestandaarden en regionale voorschriften. Versterk je beveiligingsstatus met Microsoft Security-oplossingen door het plannen van een Cybersecurity Assessment.

 

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het opstellen van een strategisch plan dat perfect aansluit op jouw organisatie, gebaseerd op adviezen van gecertifieerde experts op het gebied van Microsoft-beveiliging. Ontvang inzichten in de huidige stand van jouw beveiliging in vergelijking met andere bedrijven in je branche en krijg hulp bij het aanpakken van kwetsbaarheden en het verbeteren van jouw beveiligingspositie op de lange termijn.

Workshop op aanvraag

1750€

Vul hieronder jouw gegevens in als je geïnteresseerd bent in deze workshop. We contacteren je voor een voorstel op maat.

  Aantal personen


  Wat mag je verwachten

   Tijdens deze assessment zullen we samenwerken om de aanpak van jouw organisatie op het gebied van cybersecurity te versterken.
   We zullen je helpen beter inzicht te krijgen in hoe je potentiële aanvallen kunt prioriteren en verminderen, met:

   • Inzichten in veelvoorkomende cybersecurity-bedreigingen en de impact die ze kunnen hebben op bedrijfsactiviteiten.
   • Analyse van de afstemming van jouw organisatie op gemeenschappelijke cybersecurity-doelen en verbeteringsacties die zijn ontworpen om jouw positie te versterken tegen door mensen aangestuurde ransomware en gegevenslekken door interne bedreigingen.
   • Zichtbaarheid in de gezondheid van jouw eindpunten en Microsoft 365-gegevens via scans van Microsoft Security-tools.
   • Lange termijn aanbevelingen van Microsoft-experts over jouw beveiligingsstrategie, met belangrijke initiatieven en tactische volgende stappen.

  De assessment richt zich op besluitvormers op het gebied van beveiliging, zoals

   • Chief Information Security Officer (CISCO)
   • Chief Information Officer (CIO)
   • Chief Security Officer (CSO)
   • Chief Risk Officer (CRO)
   • IT Security Architecten
   • IT Security Admins
   • IT Security Operations

  Waarom kieze voor Orlox? In het kader van beveiliging is een ervaren partner essentieel. Door een Cybersecurity Assessment met ons in te plannen, open je de deur naar een wereld van mogelijkheden. Onze experts staan paraat om je te assisteren bij het ontwikkelen van een strategisch plan dat nauwkeurig is afgestemd op de unieke behoeften van jouw organisatie. Dit plan wordt gevormd op basis van onschatbare aanbevelingen van vooraanstaande beveiligingsexperts van Microsoft.

  Interesse in deze eVriworkshop?

  Cybersecurity Assessment by Orlox

   Aantal personen