eVriworkshops

Ontdek samen met ons de mogelijkheden van je toekomstige, digitale werkplek

Vooraleer onze ontwikkelaars aan het technisch ontwerp en de implementatie van jouw moderne werkplek starten, is er heel wat analyse en denkwerk nodig. En dat doen we graag met jou. Waarom? Enkel door jouw organisatie, noden en gebruikers ten volle te kennen, creëren we de meest optimale werkplek.

eVriworkshops

Onze workshops zijn exclusief voor jouw team en op maat van je organisatie. Je kan kiezen tussen een algemene werkplekanalyse of workshops geënt op een concrete dienst.

Paperless office workshop door Olinko

Ontdek meer

Cyber security awareness workshop door Olinko

Ontdek meer

Microsoft 365 – inspiratiesessie

Ontdek meer

Workspace security workshop

Ontdek meer

Hybrid Workspace Management Workshop

Ontdek meer

AVD Ready Assessment

Ontdek meer

Azure Governance Workshop

Een uitgewerkt governance model is een must om het overzicht in je cloudomgeving te bewaren. Deze workshop schept inzicht in de oplossingen voor jouw organisatie.

Ontdek meer

Cloud Application Development

In de tweedaagse Workshop Cloud Application Development maken we ontwikkelaars wegwijs in de cloud development mogelijkheden van Microsoft Azure.

Ontdek meer

Communication & Collaboration

In een tweedaagse workshop onderzoeken we de digitale tools en de juiste opzet om een kwalitatieve communication en collaboration strategie te creëren.

Ontdek meer

Cybersecurity Assessment by Orlox

Een workshop die je Microsoft Secure Score onder de loep neemt en de logische next steps voor jouw bedrijf formuleert.

Ontdek meer

Azure Matchmaker Days

Een tweedaagse workshop die je wegwijs maakt in de mogelijkheden en voordelen van Microsoft Azure op maat van jouw organisatie.

Ontdek meer

Modern Workspace Management

Ontdek hoe je jouw digitale werkplek beheert tijdens de workshop Modern Workspace Management. De workshop is exclusief en op maat van je organisatie.

Ontdek meer

Mijn werkplekadvies

Verbind met deze workshop je gebruikers met je organisatorische visie en leg de weg open voor een productieve en gebruiksvriendelijke werkplek.

Ontdek meer

Modern Identity Management

Een workshop waarin je ontdekt hoe een hybride of cloud-only oplossing jouw organisatie vooruithelpt bij de constructie en bescherming van een solide identity strategie.

Ontdek meer

Veelgestelde vragen

1.

Wie kan een eVriworkshop volgen?

Iedereen die aan de slag gaat met de digitale werkplek. Enerzijds is dit de IT-afdeling die de werkplek beheert en onderhoudt, anderzijds zijn dit werknemers.

2.

Zijn de workshops technisch?

De workshops met het label Technisch vereisen een technische achtergrond in het onderwerp. Een doorwinterde expert moet je niet zijn, daar zorgen wij voor. Affiniteit en basiskennis komen echter wel van pas. Toch betekent dit niet dat non-techies niet welkom zijn. Vaak is het net de mix van verschillende profielen die interessante invalshoeken en inzichten oplevert.

3.

Hoeveel mensen kunnen deelnemen?

De workshops zijn exclusief voor jouw bedrijf en team, het aantal deelnemers is dat ook. Dit is meestal afhankelijk van het aantal user groups. We raden aan dat er van iedere gebruikersgroep een verantwoordelijke deelneemt. Een divers publiek brengt immers de meest gevarieerde input.

4.

Wie geeft de workshops?

Ons team bestaat uit experten met praktijkervaring in hun vakgebied. Afhankelijk van het onderwerp, wordt de workshop gegeven door een specialist die bedreven is in dat onderwerp.

5.

Wat na de workshop?

We gaan met de input van de workshop aan de slag en stellen een rapport of roadmap op waarin we de aanpak en de mogelijkheden voor het ontwerp van je digitale werkplek bespreken. Dit advies is vrijblijvend, na de workshop kies je zelf of je in een vervolgtraject stapt. Lees meer over onze aanpak.

6.

Wanneer en waar gaat de workshop door?

Omdat onze workshops exclusief voor jouw bedrijf zijn, bepaal je de datum en de locatie zelf. Dit kan bij jou op kantoor, bij ons te Edegem of op een zelfgekozen offsite locatie.

Werkplek Checker

Benieuwd hoe digitaal jouw huidige digitale werkplek is?
Doorloop de vragen in onze Werkplek Checker, ontdek je score en ontvang advies op maat van je antwoorden.

Werkplek Checker