Blogbericht

eVri Inspire – Webinar – Hoe duurzaamheid te verankeren in de digitale werkplek?

Wanneer

Dinsdag 8 maart van 11.00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Agenda
  • Introductie
  • Uitdagingen digitaal werken
  • Omgaan met verandering
  • Transformatie van manueel naar digitaal
  • Business case

 

 

De implementatie van een digitale werkplek is een lang proces. De coronapandemie heeft ervoor gezorgd dat organisaties deze in een versneld tempo hebben moeten implementeren. Vandaag zijn velen dan ook aan het bekijken hoe ze deze implementatie kunnen optimaliseren door er verder structuur in te brengen en te zorgen dat de tools goed en op een veilige manier worden benut door hun medewerkers.

De huidige Microsoft tools zijn ook het ideale platform om stil te staan bij de manuele processen die vandaag nog terug te vinden zijn op vele werkvloeren. Onze nieuwste telg binnen eVri, met name OLINKO, speelt hier gretig op in door enerzijds in kaart te brengen hoeveel papier er nog wordt ge(re)produceerd binnen een bedrijf. Anderzijds peilen ze ook naar de vele excels en andere tools die medewerkers gebruiken om te kunnen samenwerken met hun collega’s. Het veiligheidsaspect is hierbij van niet te onderschatten belang! Ook “shadow IT” vormt een risico aangezien de systemen van waaruit wordt gewerkt niet altijd ondersteund worden door IT. De menselijke factor ligt in meer dan 80% van de cyber incidenten aan de basis. De eindgebruikers sensibiliseren kan niet meer door een eenmalige training over een zwaar onderwerp als security. Het gaat erom om van de zwakste schakel de sterkste te maken. Hiervoor is continuïteit, interactie en toegankelijkheid nodig.

In dit webinar kom je te weten hoe je best kan omgaan met verandering. Hoe je je interne processen kan aanpassen aan de nieuwe manier van werken. Tot slot geven we ook mee hoe je je medewerkers kan omtunen tot de sterkste schakel op het vlak van cybersecurity.

Onze sprekers:

Karolien Van Bel

Organisaties zijn volop bezig met digitalisering. Karolien helpt die change van papier naar digitaal door te maken als gecertifieerd Change Manager & Data Protection Officer. Als Managing Partner van OLINKO, legt ze de link tussen business & IT en zorgt ze ervoor dat de digitale werkplek op een duurzame manier wordt verankerd in het DNA van haar klanten.

 

Katia Beullens

 

Als sterke aanhanger van de moderne werkplek, nog voor er sprake was van Covid-19, is Katia, als Managing Partner van eVri, steeds op zoek naar nieuwe inzichten & manieren om de mensen rondom haar te versterken en te laten groeien. Ze is dan ook trots de nieuwste telg, OLINKO te mogen voorstellen.