Blogbericht

eVri Inspires – Webinar – Hoe ga ik om met persoonlijke devices van mijn gebruikers?

Wanneer

Dinsdag 14 december van 11u00 tot 12u00

Hoe

Via Microsoft Teams

Schrijf je hier in

Je bedrijfstoestellen heb je onder controle: ze zijn conform aan eisen en noden van de organisatie. Top!

… maar wat met de persoonlijke toestellen van je collega’s?

Tegenwoordig gebruiken mensen niet enkel hun bedrijfstoestel om e-mail en bestanden te raadplegen, maar ook hun eigen smartphones en tablets. Het is daarom van cruciaal belang dat er een strategie is die ook rekening houdt met deze toestellen.

In deze webinar bekijken wij de mogelijkheden rond het beheer van persoonlijke apparaten aan de hand van Mobile Device Management en Mobile Application Management. Leer hoe je je eindgebruikers de vrijheid kan geven hun eigen vertrouwde toestellen te gebruiken en tegelijkertijd alsnog de controle over je bedrijfsdata kan bewaren.


Tommy Geusens - Modern Endpoint Management Architect / Team Lead

Tommy is 3 jaar actief binnen de Cronos Groep met plus minus 5 jaar ervaring als IT Consultant. Als Support Engineer heeft Tommy projecten uitgevoerd met betrekking tot Active Directory, Remote Desktop Services, Office 365, etc. De laatste twee jaren heeft hij zijn focus verlegd naar de Moderne Werkplek. De tool Microsoft Endpoint Manager (Intune) heeft dan ook geen geheimen meer voor Tommy. Vandaag helpt hij de klanten deze tool te integreren in hun werkplek, zodat gebruikers sneller van start kunnen gaan met hun werkmateriaal en op een veilige en flexibele wijze kunnen werken.

Schrijf je hier in