Blogbericht

eVri Inspires – Webinar – Welke licenties heb ik nodig om het hybride werken te ondersteunen? – Arxus

Wanneer

Dinsdag 12 oktober van 11:00 tot 12.00 uur

Hoe

Via Microsoft Teams

Agenda
  • Wat is CSP en wat zijn de voordelen?
  • De Microsoft licentiestructuur
  • Licenties afstemmen op je visie en roadmap
  • Praktische voorbeelden

 

 

Meer dan ooit bekijken bedrijven naar hoe ze hun manier van werken kunnen moderniseren en optimaliseren. Daarbij komen veel vragen naar boven, waaronder ook de vraag naar welke licenties bij eventuele nieuwe noden van nut kunnen zijn.

Microsoft heeft door de jaren heen een breed aanbod aan licenties en licentiepakketten uitgebouwd. De vraag is dan welke licentie past bij de visie van je bedrijf en welke functionaliteiten jullie beschikbaar willen stellen. Welke security features zijn interessant? Welke licentie heb ik nodig om Multi Factor Authentication te gebruiken…?

Hoog tijd dus om hier dieper op in te gaan. In deze inspiratiesessie kijken we naar hoe de licentiestructuur in elkaar zit en hoe je een bewuste keuze maakt wat betreft licenties.

Kevin Meuldermans is lid van het Modern Workplace team binnen Arxus. Hij  tekent mee de lijnen uit rond hoe Arxus nieuwe manieren van werken kunnen overbrengen aan hun klanten.  Samen nieuwe technologieën ontdekken en oplossingen uitwerken die voor hen een verschil kunnen maken vindt hij fantastisch.